Persbericht


Bed & Breakfast Waterfront in Tholen beloond met 5 tulpen

Tholen, 14 Mei 2015. B & B “Waterfront” in Tholen is sinds deze week officieel ingedeeld in de klasse van vijf tulpen. Dit is de hoogste klasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B “Waterfront” ontving de vijf tulpen na een bezoek van twee mystery guests van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Op 20 Juni 2022 is deze onderscheiding wederom door deze organisatie verlengd.

Uit het juryrapport blijkt dat de ontvangst hartelijk is. Er werd thee met iets lekkers aangeboden op het terras van de eigenaresse. Die er op gericht is het de gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Ze legt uit waar de gasten kunnen eten, wat de omgeving te bieden heeft en vraagt regelmatig of er nog wensen zijn. Ook vraagt ze middels een enquête formulier aan haar gasten om feedback over hun verblijf.

Het ontbijt bij B&B Waterfront  is zeer uitgebreid en goed verzorgd. De B&B is met zorg en consequent ingericht in dezelfde “modern-romantische” stijl. B & B Waterfront onderscheidt zich door de ligging aan het water van de jachthaven van Tholen-stad en het prachtige uitzicht vanuit het gastenverblijf. De gasten kunnen gebruik maken van verschillende zitjes in de tuin aan het water. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de grote slaapkamer kan je openslaande deuren openen naar het terras. Gasten kunnen eventueel een eigen boot aanleggen aan het privé aanlegsteiger.

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B's en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B's worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests.
Van de 5655 ingeschreven Bed en Breakfasts zijn er 92 geclassificeerd met 5 tulpen. Waarvan nu 4 in Zeeland en 10 in Noord Brabant. Alle geclassificeerde B&B's zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

"Een bed & breakfast met vijf tulpen biedt voorzieningen, service en kwaliteit van topniveau. De inrichting is tot in
de puntjes verzorgd en de eigenaar haalt alles uit de kast om de gast een fantastisch verblijf te bezorgen.
Daarnaast is er veel privacy, want B&B's in deze klasse hebben altijd privé-sanitair bij de gastenkamers en vaak
ook een eigen entree", aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Waterfront Tholen wordt gewaardeerd met 5 Tulpen
(De hoogst haalbare waardering)
Contact:
Voor eventuele vragen of reserveren kunt u mij bereiken op de telefoonnummers:  

Vast: 0166-607372
Mobiel: 06-43914005.